28 september 2014

Nu var det söndag igen och helgen har passerat väldigt fort och jag har hunnit med väldigt mycket.
Fredagen började med att jag tränade med Sofia innan jag gick hem för att göra mig ordning för kvällen. Vi hade nämligen sittning. Åkte sedan hem till Fanny och gjorde klart det sista och vi började dricka lite innan vi gick till Tore där förfesten var. Vid sju gick vi till Caps där vi skulle ha vår sittning. Det bjöds på tacos, tal och priser. Min fina Erica blev "Årets Nolla", hon förtjänade det verkligen! Efter sittning åkte jag hem och sov för var hur trött som helst.
På lördagen vaknade jag runt lunch och kände att jag bara behövde ta det lugnt så låg och kollade serier hela dagen. Men kom ut på en powerwalk mot kvällen, sedan vid åtta mötte jag Sofia för att inhandla lite saker för kvällen. Vi hade nämligen myskväll hos henne. Vi kollade på en film, åt lite gott och sen satt vi och pratade i flera timmar, en perfekt lördagskväll!
Idag har jag träffat min fina Elin, "visade" henne runt i min lägenhet, blev massa prat och sedan tog vi en liten sväng till jysk och rusta. På jysk köpte jag min efterlängtade spegel som jag har velat ha ett tag nu. Sedan på rusta blev det lite ljus och ljushållare. Sedan skjutsade Elin hem mig och jag gjorde mig i ordning för träning med Sofia. Vi satt sedan i jacuzzin och sedan en dusch. Nu har jag pratat med min saknade bästavän i telefon och nu lagar jag lite mat och sedan ska jag bara ta det lugnt.
 
Imorgon är det dags för skola igen och jag har läst lite i kapitlet som vi ska ha läst till imorgon men hinner lite imorgon också!