31 juli 2013

Idag är det sista juli och det känns så konstigt att imorgon börjar sista sommar månaden. Tiden går så extremt fort nu för tiden. Om åtta dagar har jag varit här i 10 månader och allt känns så himla sjukt. Jag är så himla glad att jag har förlängt för jag skulle inte ha kunnat lämnat mina älskade värdbarn om två månader. De får mig på så himla bra humör och vi har så extremt roligt tillsammans hela tiden!! 
 
Min pappa har vart här i 10 dagar och han åkte hem i förrgår. Vi har haft det extremt bra. Resan började med att jag mötte upp honom i New York och vi spenderade två dagar där, Vi hann se Central Park, Rockefeller Center, Frihetsgudinnan, Fiftht Ave, Times Squre innan det var dags att ta bussen hem till mig i DC. Sedan sov vi en natt hos mig innan det var dags att åka till flygplatsen för då bar det av mot Miami. Vi var där tills på fredagen. Vi hade väldigt bra dagar där med sol, bad och äventyr. Vi åkte en förmiddag till Everglades där vi såg alligatorer och jag höll även i en. Sedan när vi skulle åka hem så blev det lite trassel med planet eftersom det var en thunderstorm i Atlanta där vi skulle mellanlanda. Det slutade med att vi missade planet hem till DC och vi fick sova över på flygplatsen i Atlanta och det var hemskt då jag inte kunde sova något. Jag var helt förstörd när vi äntligen fick åka hem. Men vi ville inte missa mer tid i DC så vi duschade och vilade lite innan vi började sightseeingen i DC. Sedan var pappa här i DC tills på måndagen när han åkte hem. Vi hann med en middag med min värdfamilj och det var super härligt! Men jag kände att 10 dagar var lagom med pappa och det känns som jag vill stanna här ett tag till men oroa er inte jag kommer att komma hem ;)
 
Den här veckan ska jag bara ta det lugnt och träffa kompisar och bara vara! På fredag blir det att fira Josefin som fyller 20 år nästa onsdag! Jag kommer sakna henne så himla mycket när hon åker hem!!!! Men jag kommer att klara mig ;)