6 december 2014

Nu var det länge sedan jag skrev igen. Har verkligen inte kännt för att skriva, har varit väldigt mycket också. Nu är det redan december och jag längtar så himla mycket efter julafton och bara att komma hem till min familj och få mysa.
 
Jag har hunnit med väldigt mycket sedan sist jag skrev. Har fått reda på att jag klarade min andra tenta, haft två sittningar, skrivit min första hemtenta, firat första advent, kollat på julkalendern, köpt de första julklapparna, bakat pepperkakor, kollat på enormt många julfilmer, tränat och umgåtts med fina vänner.
 
På onsdag går jag in på sista delkursen på Statsvetenskap A, det är helt sjukt att jag har klarat såhär långt!! Men nu är det mindre än två veckor innan jag åker hem för jullov. Det ska bli så himla mysigt att få komma hem och träffa alla och fira jul med familjen och släkten. Sedan bär det av till Sälen över nyår och det ska bli så himla roligt, har längtat hela hösten!!
Men nästa lördag åker jag till Oslo för att träffa min efterlängtade vän Ingrid som jag träffade i USA under min resemånad. Jag åker bara över dagen, ska bli mysigt att bara strosa runt i Oslo. Längtar till att bara åka iväg för en liten stund. 
Den här helgen har och kommer inte vara så innehållsrik... Igår var jag på stan för att kolla lite julklappar men hittade inte mycket så måste åka dit igen imorgon. Sedan kollade jag på Idol helt själv, kände mig lite lonely.. Idag blev det en lite tripp till Mariebergsskogen för lite julmarknad, det var väldigt mysigt och jag åkte dit med Fanny och Gustav. Efter att jag kom hem så har jag bara kollat lite kriminalare, alltså inget speciellt.. 
Imorgon blir det lite ärrenden att fixa, träna och städa, låter inte super roligt i mina öron men det är saker som också måste fixas.
 
Men just nu längtar jag bara hem till Kvicksund, till min älskade familj!!