26 februari 2014

Nu har det gått en vecka sen jag skrev men det har nog inte hänt så mycket sedan jag skrev sist.. Jag jobbar mest och träffar vänner. Har hunnit träna lite men inte så mycket som jag borde ha gjort men ska hinnas mer nästa vecka. 
 
Idag började jag med att jag låg och kollade pll tills det var lunch och efter lunch så gick jag över den "nya" familjen som jag har träffat och var där tills jag började jobba. Jag och E åkte på lacrosse och sen hem och då var alla hemma så hängde mest, men gjorde lite läxor med E och sedan vid sex åkte jag och träffade Daria, vi åkte på hennes au pair möte som handlade om taxes. Så nu har jag fyllt i formuläret så nu måste jag bara ha en check och sen kan jag skicka in den. Kommer att betala lite över 600 dollar som är typ 4000 kr. Det är inga roliga pengar men det är värt det om jag någon gång i framtiden vill jobba i USA. 
 
Imorgon ska jag träffa Daria för frukost och sedan ska vi åka och köpa en till resväska och börja packa mina grejer.. Nu är det bara 5 veckor kvar innan min sista arbetsdag. Det känns helt sjukt, kommer sakna familjen så sjukt mycket!!! Men ska bli så himla härligt att se min familj, längtar efter er <3