29 september 2013

Nu har det gått en vecka sen jag skrev senaste, tiden går så sjukt fort.
 
Den här veckan så har barnens farmor varit här, hon kom i tisdags och stannade till lördagen. Föräldrarna skulle åka bort på jobb så då kom farmorn för att göra mig sällskap. Det har varit väldigt mysigt att ha henne här men ändå väldigt krävande då jag måste veta allt och fixa med allt. Men det har gått bra och jag är glad att det kommer vara en vanlig vecka nu som kommer.
I helgen har jag tagit det väldigt lugnt, i fredags när jag slutade så åkte jag och träffade tjejerna i Bethesda för lite mat. Det var väldigt mysigt och en lagom fredagskväll.
På lördagen började jag med ett långt träningspass med några tjejer. Sedan åkte jag hem och åt och fixade mig innan jag åkte till Friendship Heights för att möta Caroline och Cecilia. Vi gick runt och sedan satte vi oss på ett fik. Efter någon timme så gick Caroline hem och jag följde med Cecilia hem för att vara henne sällskap när hon skulle jobba. Vi hade det väldigt mysigt med barnen, det blev film och godis. Sedan runt tolv så skjustade Cecilia hem mig och jag somnade nästan direkt.
Idag så har jag haft en väldigt lugn dag också. Jag började med att ta en sovmorgon och sedan blev det frukost och fixa mig för dagen. Vid halv ett så fick jag till Friendship Heights för att möta Ebba. Vi åkte till Pentagon City för lite shopping och där mötte vi Lisa. Vi åt lite och sedan gick vi runt och kollade. Efter ett tag bestämde vi oss för en lite massage, det var behövligt!!! Sedan gick jag och klippte mig som också var på tiden. Nu har jag prickat av två grejer från min lista som jag verkligen behövde så det var skönt! Nu ska jag kolla på idol innan det blir sängen.