29 april 2013

GRATTIS MORMOR PÅ FÖDELSEDAGEN!! JAG HOPPAS DU HAR HAFT EN UNDERBAR DAG! JAG SAKNAR DIG!
 
 
I tordags åkte jag med tåget till Sofia och det tåg 7 timmar med tåget och tog det lite längre tid eftersom jag var tvungen att ta mig till tågstationen och från tågstationen men jag kom i alla fall till slut fram och då stod hon där med sitt minsta värdbarn och jag blev så himla lycklig av att se henne. Hon är verkligen an av mina bästavänner och jag vet att hon alltid kommer att finnas där för mig! Sedan gick vi hem till henne där jag lämnade mina grejer och fick en rundtur av hennes hus. Det var gigantiskt, det var precis så som man föreställer sig att amerikanska hus ska se ut. Sedan fick jag träffa resten av hennes värdfamilj och de är hur trevliga som helst! På kvällen träffade vi hennes kompis Evelina som var hur trevlig och rolig som helst! Sedan fick jag en rundtur i hennes lilla by. När vi kom hem så pratade vi typ halva natten.
Vi ställde klockan på typ 9 på fredagen så vi skulle hinna med så mycket som helst. Vi fixade oss och åt frukost innan vi gick och gjorde våra naglar. Jag säger bara att det kommer jag börja med oftare!! Sedan åt vi lunch med hennes kompis Evelina. Efter vi hade ätit så var vi tungna att åka då Sofia började jobba. Då var jag med henne typ hela dagen när hon jobbade. Sedan vid sex kom Evelina och hämtade mig så tog hon med mig till mallet och jag hittade en tröja. Sedan åkte vi och köpte med lite till middagen. Vi gjorde nämligen tacos till middag eftersom Sofia jobbade kväll så var vi med henne. 
lördagen så åkte jag och Sofia in till Boston för att utforska och det var verkligen hur fint som helst!! Det ser ut som en mini New York! Vi gick runt i typ 10 timmar. Vi kollade på saker som Boston är kända för och även mycket shopping. Sedan åt vi en god middag på ett väldigt fint ställe, de är kända för sin choklad så vi var ju tvungna att äta efterätt. Sedan tog vi oss hem och var hur trötta som helst men låg ändå och pratade halva natten. Jag har saknat min pingla!!!
Söndagen gick vi också upp tidigt för att hinna med ännu en dag i Boston. Vi åkte och kollade på Harvard, var väldigt coolt att ha sett det! Sedan blev det ännu mer shopping och sedan fick vi springa till tåget då vi tappade bort oss lite men jag hann med två minuter och sedan var det 7 timmar på tåget innan jag var tillbaka till DC. Jag var hemma 3.30 och somnade direkt och sov sedan till typ halv tolv idag. Men kan säga att jag har haft fyra fantastiska dagar med min älskade Sofia!!! love♥
 
mer bilder kommer sen!